Stage

Wij zijn een erkend leer bedrijf en hebben al ervaring met verschillende stage projecten. Van het tekenen van een extra verdieping tot het in elkaar zetten en werken aan een bar. Hoe langer je stage loopt hoe meer je kan gaan doen. Als je nog niet echt weet waar je interesseren licht kan je ook een tijdje stage lopen in de werkplaats en de anderen keer gaan tekenen en meten en afwisselen tot dat je weet wat jij het leukst vind. En wat je dan het leukst vind kan je de rest van je stage doen . Dit hangt er wel van af wat de school van jou verwacht .Bij ons kan je stage lopen voor alle richtingen en niveaus in de sector techniek omdat we een bedrijf zijn die echt van alles doet en ook voor veel uiteenlopende projecten werken.

Voor een stage plek kunt je jou cv opsturen met een motivatie brief . Schrijf er ook in hoe lang je stage moet lopen en wat jij en jou school verwachten van de stage. Schrijf ook wat je graag wilt doen of graag wilt leren. Als je dit er bij zet dan weten we wat we een beetje wat we voor jou kunnen voorbereiden. Als je het nog niet weet maakt dan het niks uit dan kan je het open laten en kijken we er later naar.

We hopen snel van jou te horen  en laten het zo snel mogelijk weten!!!  Voor overige vragen en het versturen van je stage aanvraag

Klik hier